Снимка: Reuters
fallback

Самопровъзгласилата се Донецка народна република обяви за днес размяна на пленници с Киев, предаде ТАСС, позовавайки се на пресцентъра на правителството на ДНР.

За 21 февруари е планирана размяна на пленници с украинската страна, която ще стане в Луганска област, се уточнява в съобщението.

Размяната на пленници по формулата "всички за всички" е един от ключовите пунктове на Минските споразумения. Не се уточнява броят на пленените, които ще бъдат разменени, допълва ТАСС.

В обкръжение край Дебалцево има близо 500 киевски служители на силите на реда.

Разделени на групи, те се опитват да пробият обкръжението, и затова имаше няколко стълкновения, посочи донецката информационна агенция, цитирайки говорел на ведомството.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

2000

преди 9 години

До Анонимен 43Когато законите се пишат, за да защитават интересите само на определена група от хора е естествено да се появяват бунтовници, които са извън тази група.

37

Спонги

преди 9 години

До продажници 46Не е шествие а проправителствено събрание. Дори задължително, то не може да достигне мащабите на демонстрациите против джуджето, които бяха разпръснати с кръв.

36

Спонги

преди 9 години

Този сайт стана флагман на Диктатора Путин. Няма Донецка Република. Има окупирана от руски командоси украинска територия!

fallback