Снимка: БТА
fallback

Жителите на тиха улица в предградие на Атланта научиха с ужас от полицията, че мъж е прострелял шестима души, убивайки четирима от тях, включително бившата си съпруга и няколко деца, след което се самоубил, предаде Асошиейтед прес.

Стрелбата станала в събота около 3 ч. следобед в комплекс западно от Атланта, съобщи местният шериф.

Ужасени съседи се обадили на полицията и след това се опитали да помогнат на тежко ранените жертви преди да дойде помощ.

Мишена на стрелеца, чието име не се съобщава, изглежда е била бившата му жена и нейното домакинство. Простреляните са били в къщата и извън нея. Застреляни са няколко деца, побягнали към улицата според очевидци.

Полицията разследва мотива на убиеца и какво точно се е случило, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Анонимен

преди 9 години

В САЩ където законите са такива, че облагодетелстват единствено и само жената след развод, а мъжа цял живот трябва работи за да я хрантути преди и след развода такива случаи са нормални. В повечето случаи жената е причина за развода и въпреки това след развод тя се оказва с 80% от семейните пари и имоти плюс децата. В САЩ адвокати и жени са превърнали развода в бизнес. И от време на време някой мъж изперква и започва да стреля след като цялата система е срещу него и се почувства безпомощен.

35

хм

преди 9 години

Ако му е взела къщата и парите,колко му е да превърти!

34

Анонимен

преди 9 години

Най верятно е ял ГМО ЦАРЕВИЦА на Монсанто това са страничните ефекти карат те да полудееш.

fallback