Снимка: архив, Reuters
fallback

Петима души са убити при артилерийски обстрел, под който е попаднал тролейбус в Донецк, съобщи Интерфакс.

По данни на кметството е бил обстрелян тролейбус по линия 14 на спирка "Трудови резерви" на булевард "Матросов", уточни ТАСС. Няколко души са ранени, броят им се уточнява.

Съобщава се също, че петима души са убити при обстрел от украинските сили на Дома на културата в Донецк, където раздавали хуманитарни помощи, допълва Интерфакс.

Дванайсет души, сред които седем цивилни, са убити през последното денонощие при боеве между украинската армия и сепаратистите в Източна Украйна, предаде по-рано Франс прес.

През изтеклата нощ в Донецк са били убити седем и ранени 23-ма цивилни, съобщи кметството. Украинската армия информира, че в битките са убити петима и ранени 23-ма войници, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Спас

преди 9 години

Така е написано, че не ми е ясно кой е стрелял?????? Кой убива мирни граждани???????????

41

Спас

преди 9 години

Фашисти!!!! Скоро ще им дойде края!!!! Ще има и репарации за разрушеното!!!!

40

Accept

преди 9 години

С опитите си да изгради някакъв руски свят стопанинът на Кремъл постигна единствено това, че днес в съседна нему славянска страна срещу него воюват даже руснацитеArkadiy BabchenkoАркадий Бабченко Автор: Аркадий БабченкоАркадий Бабченко е руски независим журналист, считан за един от основоположниците на съвременната руска военна проза, създател на проекта Журналистика без посредници , един от създателите и издател на военния алманах Изкуството на войната.Ето какво пише той по повод изказването на Путин пред петербургски студенти, че украинската армия всъщност не защитава и

fallback