Украинският град Мариупол Снимка: БТА
fallback

Украйна има нужда от спешна финансова помощ от Европейския съюз от поне 15 млрд. долара. Това посочват инвеститорът Джордж Сорос и френският философ и публицист Бернар-Анри Леви в статия, публикувана в американския в. "Ню Йорк таймс".

Украйна ще се защити самостоятелно, но тя има спешна нужда от финансова помощ. Има неотложна нужда от 15 млрд. долара, се посочва в материала, цитиран от ТАСС.

Авторите подчертават, че за да се осигури оцеляването на Украйна и стимулиране на частните инвестиции, западните държави трябва да поемат задължението да осигурят допълнителни средства.

Обемът на тази допълнителна помощ трябва да зависи от това дали реформите в Украйна ще бъдат успешни, както и от развитието на ситуацията в източната част на страната, отбелязва статията, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Halfon Zoltan

преди 8 години

Комплименти на деняВи е необходимо средствата да започнат свой собствен бизнес? Трябва ли средства за финансиране на проекта си? Ние предлага гарантирани услуги заем от всякакъв размер и всяка част на света за (лица, фирми, недвижимост и корпоративни органи) в нашия великолепен лихвен процент на 3 %. за приложение Изпращай отговори само на unclebuckfinancelltd***gmail

84

Анонимен

преди 9 години

и 2000 трилиона няма да помогнат срещу гнева на руския народ.Европа е слаба САЩ е далече-с Украйна е свършено до няколко десестелетия..

83

Анонимен

преди 9 години

Немаш грижи, дъртак, ей ся ше им ги дам тия 15 млрд. къде ми е порфейла....Щом е за светлото демократично, атлантическо бъдеще, веднага.

fallback