Снимка: Архив Reuters
fallback

Североизточната част на САЩ се готви за силна снежна буря, която се очаква да натрупа 60-90 сантиметра сняг и да предизвика затруднения в транспорта, които да засегнат десетки милиони хора, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Кметът на Ню Йорк Бил де Блазио каза, че това може да е най-голямата снежна буря, връхлитала града.

Националната метеорологична служба издаде предупреждение за снежна буря за северната част на Източното крайбрежие от днес следобед до утре.

Метеоролозите прогнозират, че от северната част на Ню Джърси до южната част на Кънектикът може да натрупа 60-90 сантиметра сняг.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

az

преди 9 години

Едно време индианците са нямали тези проблеми. После идват англичаните, правят многомилионен град с милиони коли и олеле! Няма урбанизация - няма проблеми!

14

Анонимен

преди 9 години

11.Не е само снега ! От океана идва влага която пада и заледява ! Това обхваща територии до Бостън !Придружено с виелици , е доста опастно да си с кола на пътя ! Това е мултимилионен град с милиони коли ! Може да предизвика задръстване , от плъзгащи се коли . В такова време , ако излезеш от колата си , накъде ще се скриеш !! За това са предупрежденията , хората да си останат в къщи !

13

Анонимен

преди 9 години

12.Какво си видял миналата година -? Че не се сещам да е била лоша зимата в НЙ ?

fallback