Принц Андрю Снимка: архив, Reuters
fallback

Бъкингамският дворец се намеси още по-активно в защита на принц Андрю, след като вторият син на британската кралица Елизабет Втора стана обект на обвинения в недопустима сексуална връзка с непълнолетна, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Във второ официално изявление след появата на обвиненията служители на кралския двор "категорично отрекоха" 54-годишният Андрю да е имал "каквато и да е форма на социален контакт или връзка" с жена, която твърди, че е била принудена да прави секс с принца, когато още не е имала навършени 18 години.

Два британски вестника публикуваха пикантни подробности за скандала.  В публикациите американката Вирджиния Робъртс твърди, че принц Андрю е правил секс с нея в периода 99-а – 2002-ра година, докато е била едва 17-годишна.

Американката се е срещала с херцога на Йорк в Лондон, Ню Йорк и на частен карибски остров, за което е получавала по 10 хиляди паунда.

В днешната декларация на Бъкингамския дворец тези обвинения се отхвърлят като "фалшиви и без всякакво основание".

Обвиненията бяха отправени в иск, подаден в съд в американския щат Флорида миналата седмица и са част от дълъг съдебен иск срещу американския финансист Джефри Ирстейн.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 9 години

Всяко четвърто дете в Англия е ставало обект на сексуално посегателство. Извратеняци !

19

природно чудо

преди 9 години

цитат:"...в периода 99-а 2002-ра година, докато е била едва 17-годишна..."значи, три поредни години е била едва 17-годишна! Къде ги намират такива ве!Няма лоша реклама. Принц Андрю е пич!

18

Анонимен

преди 9 години

цялата работа е за парии за нещо друго фамилията на принца е настъпал котето или не иска да се съгласи за нещо с американцитеи компромата е готов - ако трябва ще ти го изфабрикуваткато се съгласят да слушкат ще се размине с условна това е останалото са измислициспомнити си че следата за папата като обвиниха антонов тръгна от журналист в сащна какво са способни службите щом журналистите им решават такива случаиили са неспособни - така излизавсичко е постановка

fallback