Снимка: архив, Ройтерс
fallback

Търговски кораб, регистриран в Турция, потъна днес в северната част на Адриатическо море край пристанището Равена, след като в бурното море се блъсна в друг кораб, съобщи Танюг, позовавайки се на италиански медии.

Oще по темата
На мястото на инцидента се намират кораби на бреговата охрана.

Членовете на екипажа на ударения кораб се водят за изчезнали.

Италианският премиер Матео Ренци потвърди в Туитър, че се е случил инцидент и скоро ще има допълнителна информация.

Инцидентът стана по същото време, когато Италия полага усилия да координира евакуацията на стотици пътници и членовете на екипажа от ферибота "Норман Атлантик", на който избухна пожар, във водите на Адриатическо море край гръцкия остров Корфу.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

62

JUSTICE

преди 9 години

Всички сме хора по дяволите!

61

Анонимен

преди 9 години

Завъшваме годината с лошо, самолет, един кораб, втори кораб ...и това още не е кая. Да благодаим за всеки ден от бога подарен и да се помолим за мирни и спокойни дни.

60

Анонимен

преди 9 години

Безбожен народ са българите. Туците не са стока, прости и изостанали но и вие българите сте глупав и безбожен народ ще се удавите във собствената си глупост и злоба. Ако сте знаели да си пазите страната нямаше да има място за страх от турция, Сигурно нито един от злобарите тук не си мръдна *** в деня на избоите да направи нещо за себе си и да гласува.Мързеливи, изглупяли от злоба

fallback