Снимка: Reuters
fallback

В западния френски град Нант неизвестен мъж се вряза с минивана си в тълпа посетители на коледния пазар в центъра на града, предадоха Франс прес и ТАСС.

Ранени са 10 души. Всички са приети в болница, като петима от тях са в тежко състояние.

Водачът на минивана се опитал да се самоубие, като си нанесъл удар с нож. Той също се намира в болница. По предварителни данни става дума за 25-годишен мъж.

Вчера в Дижон мъж се вряза с колата си сред пешеходци с викове "Аллах акбар" (Бог е велик). Ранени бяха 13 души, като двама от тях са в тежко състояние. Прокуратурата на Дижон съобщи, че нападателят е психически неуравновесен.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 9 години

По интересно е кои баровци как и кога плащат на тия акбаровци,хайде да поразмърдаме дриплите и да видим какво има под тях,значи баровците получават лесно пари от преводи защото акбаровците няма да мръднат без заплащане,плащат със сигурност,но със закъснение,по всяка вероятност със свежонапечатани,безпроблемни за късане на връзката и спецрежим на акбаровци,запазен им е товарооборота с който участват в БВП и са уважаеми,акбаровци кои на издръжка,кои не,всичко се изчиства и изчислява с нови преводи

21

Божо

преди 9 години

Най-добре е *** да дойде във Франция и да пусне своя приятел кадиров да прокара християнските ценности сред джихадистите !!! *** и кадиров са най-ревностните защитници на европейската цивилизация !!! *** и от Китай ще направи средище на славянството и Православието :))) Фашизъм, комунизъм, ислямизъм и всякакъв друг вид *** не водят до нищо добро !!! *** !!!

20

Анонимен

преди 9 години

френска джамахария хубаво вие като си внесохте няколко милиона талибана???LONG LIVE USA AND ISREAL

fallback