Снимка: Reuters
fallback

НАТО ще разположи в Източна Европа няколко нови пункта за управление. Такива ще се появят в балтийските страни, а също и в Полша, Румъния и България. Това заяви генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг по време на визитата в естонската столица, пише „Комсомолская правда”, цитирана от „Фокус”.

Oще по темата
"През декември на среща на външните министри на НАТО ще бъде разгледана ситуацията с подготовката на „Плана за готовност за действие”, а решенията по този въпрос ще бъдат приети на среща на министрите на отбраната на Алианса през февруари следващата година”, каза Столтенберг.

Той добави, че в споменатите органи ще бъде създадена военна инфраструктура. Планира се там да се провеждат учения, а също да се разполагат сили за бързо реагиране.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

123

до 157

преди 9 години

Народ, войник и жена не се пита! Това е разрушаваща либерастия и разрушение на нацията! Просто му се поставят задачи, извъртат му се два - три шамара, подпира се някъде и се изклаща здраво. Което е радост за него, защото той народа е като жените. Колкото повече го налягаш и налагаш, толкова повече те обича, ляга без пари и ти се радва. Справка пенсионната реформа и изборите. Те го трещят, то гласува за тях. Това е безпристрастният факт.

122

Анонимен

преди 9 години

Просто ни окупират, за да не избягаме при старата любов!

121

съглсен

преди 9 години

Иде нова студена война - цивилизацията трябва да даде отпор на путкинизма...

fallback