Снимка: Инстаграм
fallback

Макар че изглежда странно Барак Обама да се насочи към Владивосток за късна лятна ваканция, би било по-добре, ако избере друга дестинация, ако иска да се възползва от ниските цени, с които обикновено са известни безмитните магазини по летищата.

Табела на такъв магазин на летището във Владивосток забранява влизането в магазина на президента на САЩ Барак Обама, премиера на Англия Дейвид Камерън, германския канцлер Ангела Меркел, президента на Франция Франсоа Оланд, както и още други политици, в това число и украинският Петро Порошенко. Тази табела е заснета от писателя Майкъл Идов и публикувана в социалната мрежа Инстаграм.

От украинските политици в „забранителния списък“ влизат също премиерът Арсений Яценюк и кметът на Киев Виталий Кличко.

Според Идов това е частен отговор на икономическите санкции срещу Русия.

„Това, което ме стресна, е поставянето на публично място в международен салон на международно летище в град, който наскоро беше домакин на голям международен музикален фестивал“, допълва той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 9 години

Владивосток е уникален град, колкото и да се подигравате няма стигане.

23

!

преди 9 години

Строй в който политиката се наследява и на изток и на запад от България пък и дори в самата България, това ли ви е демокрацията, комунизма и там ли искате да живеете. Всички сте пионки на някой и само ви местят, а вие без грам самосъзнание пишете глупости против останалите! Хайде през октомври под строй и да изберете тези които се доказаха като некадърни да управляват, защото в листите нови няма да има!"о неразумни юроде"

22

Анонимен

преди 9 години

nz ko shte pravqt sega

fallback