Сергей Лавров. Снимка: Reuters
fallback

Русия е изпратила до външното министерство на Украйна нота, с която информира, че смята да подготви нов хуманитарен конвой за съседната държава, заяви на пресконференция руският външен министър Сергей Лавров, цитиран от ИТАР-ТАСС.

Русия планира новият конвой за Украйна да бъде изпратен по същия маршрут още тази седмица, каза Лавров.

Русия е предложила списък с товарите, подготвяни за изпращане. "Готови сме да работим в най-тясно сътрудничество с Международния комитет на Червения кръст", добави руският първи дипломат.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

анализ

преди 9 години

Ако сравним Чехия и Словакия с Русуя и Украйна ще открием съвсем символична прилика - както между числата 21 и 12. Защото Чехия и Словакия са в 21-ви век, а Русуя и Украйна още са в 12-ти век. България трябва да избере 21-ви век и да се разграничи от алкохолизираните мужици . . .

21

свако

преди 9 години

До Анонимен 5 А ти ако закъсаш, ще чакаш да ти помогнат с червен хайвер, стриди и шампанско?

20

кака Мара

преди 9 години

До Анонимен 17 Така се смях!!! Браво на теб, значи ще ядеш, ще сереш и ще плюеш? Супер! Покани цялото си семейство , и ако можеш и съселяните си да свършат заедно с теб тази работа, щото доста неизкупена продукция от Русия има в Европа, може да се озориш, да потънеш в *** без да постигнеш крайния резултат. ...!))) Така или иначе, пожелавам ти успех!

fallback