fallback

Следователите, работещи по свалянето на малайзийския полет МН-17 над Източна Украйна, не са открили данни за някакви манипулации по двете черни кутии, съобщи Ройтерс, цитирайки Холандския съвет за безопасност, който координира разследването.

Oще по темата
В изявление, публикувано днес, съветът отбелязва, че данните от бордовия записвач на разбилия се "Боинг-777" са били успешно свалени от следователите в Британския център за разследване на въздушни инциденти.

Другият гласов записвач бе успешно дешифриран още предния ден.

По-рано някои световни лидери изразиха опасения, че черните кутии, съдържащи ключова информация за разкриване на причините за катастрофата, може да са били манипулирани от проруските бунтовници, които контролират територията, където самолетът се разби миналата седмица.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 9 години

Да наистина...по западните медии неможеш да видиш интервюта с опечалени...Непрестанно само се върти една и съща картинка как самолет се е приземил в Холандия и изнасят ковчези от него....

12

AZ

преди 9 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО СЪВПАДЕНИЕ , ДЕНЯТ В КОЙТО СА СВАЛЕНИ ДАННИ ОТ КУТИИТЕ НА САМОЛЕТА Е ДЕНЯТ НА ОСТАВКАТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА УКРАЙНА . МОЖЕ ДА ГРЕША , А МОЖЕ БИ ПРЕДСТОИ ЦЯЛ СВЯТ ДА РАЗБЕРЕ ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА КАТАСТРОФАТА :) САЛЮТ

11

Ко

преди 9 години

Манипулирани са само мозъците и тиквите на западнярите и натовците. Забравих и гербаджиите.

fallback