Снимка: Reuters
fallback

Черните кутии от полет МН17 са били предадени на холандските власти на летището в Киев, предаде ДПА, като се позова на външното министерство на Холандия.

Oще по темата

По-рано вчера черните кутии на пътническия самолет на Малайзийските авиолинии, свален в Източна Украйна миналата седмица, бяха предадени на малайзийски експерти. Те бяха открити от проруски сепаратисти сред отломките на самолета.

При трагичния инцидент в четвъртък загинаха всичките 298 души на борда на самолета, като от тях 193-ма бяха холандци.

По молба на Холандия записите от черните кутии ще бъдат изследвани от експерти във Великобритания, които очакват да свалят цялата информация в рамките на 24 часа, предаде Асошиейтед прес. Британските експерти няма да огласяват сведенията, а ще ги предадат на холандските власти, които ще решат какво да съобщят.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 9 години

Голямо решаване , голямо предаване, ......а може би голямо лъгане ще падне?!Това е все едно да дадат на престъпник убил човек ,да решава ,кои улики да даде или да остави на съда !Вярно Холандия е страна по случая,но е заинтересована при това леко предубедена!Кому е нужно това, питам аз?!И погледнете какъв мерак да "вкарват" въоръжени и невъоръжени "специалисти" от цял свят под егидата на ООН..Звучи познато/Сърбия,Либия идр./,нали?

11

358

преди 9 години

Международната независима авиационна организация къде остана? ICAO ? Явно важи колкото ООН. Който има самолетоносачи, той раздава правосъдие, ясно . И мноого ДЕМОКРАТИЧНО .

10

До 7

преди 9 години

Това пък откъде го изкопа - "най-демократичните в света"? Пък и ако погледнем по обстойно какво е демокрация - власт на мнозинството. А мнозинство - повече от 51%. Е, добре, а какво да правят другите 49%, които не са съгласни? Терор и геноцид, като в украината? НИКОГА ДЕМОКРАЦИЯТА НЯМА ДА БЪДЕ НАЙ-СПРАВЕДЛИВИЯ СТРОЙ! Всички политолози и най-различни светила на науката го казват, този строй е просто ЗАСЕГА. Както беше феодализма и капитализма.

fallback