Снимка: Reuters
fallback

Популярността на американския президент Барак Обама бележи ясен спад, като повечето от американците не одобряват политиката му в областта на икономиката и здравеопазването, както и действията му във връзка с кризата в Украйна, предаде Франс прес.

През април популярността на Обама е спаднала на 41 процента в сравнение с 46-те процента, отчетени през първите три месеца на годината, сочи ново допитване на Ей Би Си нюз и в."Вашингтон пост".

Допитването показва, че само 34 процента от анкетираните са доволни от действията на Обама във връзка с кризата в Украйна. Четиридесет и два процента одобряват само политиката му в областта на икономиката, а 37 процента - начина, по който той приложи новия закон за здравеопазването.

Данните са обезпокояващи предвид изборите за частична подмяна на състава на Конгреса, които са в средата на ноември, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 10 години

Prominence President B.Obama is uvelichava.Komentarite pozachvtat characteristic ligh psychology that aims to discredit anyone.Currently, the same is happening smen.Natrapvane unwanted profession with clearly distinguished positions for desired job and profession-Quantum Medicine and Quantum Phisycs in *** for NASA-USA.For my is not Bulgaria.

19

Анонимен

преди 10 години

Карашибека е побеснял от безсилие,яд и злоба.

18

Фед

преди 10 години

Фед пуска нова 100-доларова банкнота.Нова 100-доларова банкнота с лика на Путин ще влезе в обращение в САЩ на 9-ти май 2014 г., съобщи Федералния резерв (Фед).По данни на АП

fallback