Снимка: БТА
fallback

Проруските активисти, окупирали областната администрация на Донецка област в Източна Украйна, обявиха, че няма да освободят сградата, докато привържениците на новата власт в Киев не опразнят своя лагер на площад "Независимост" в столицата. Това предаде Ройтерс, като се позова на техен лидер.

Попитан за коментар на постигнатото днес в Женева  международно споразумение за деескалиране на ситуацията в  Украйна, което предвижда всички незаконни окупации на сгради и площади да бъдат прекратени, Александър Захарченко подчерта, че трябва да се започне с Майдана.

Oще по темата
По-рано тази вечер на международното летище на Донецк бе издигнато знамето на т. нар. Донецка народна република, която бе провъзгласена от проруските привърженици на федерализацията на  Украйна, предаде ИТАР-ТАСС.

Около 2 хиляди души излязоха на митинг в източния украински град в подкрепа на единството на Украйна, съобщи Франс прес. 

Демонстрантите в Донецк развяват малки украински знамена и пеят националния химн, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

До 123

преди 10 години

Я ни обясни на нас несведущите къде в природата и сред хората има равенство и справедливост и къде националния доход се привежда поравно за всички?!!!Самите ти разсъждения не показават нищо друго освен малоумие!

79

мошеници сте!

преди 10 години

До дам"Едно време , та едно време , нали пак комунистите са на власт "НЕ! НЕ СА КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ! АКО БЯХА КОМУНИСТИТЕ НА ВЛАСТ НЯМАШЕ ДА ИМА ЧАСТНИ БАНКИ, ЧАСТНИ ФИРМИ, ЛИХВАРСКИ И ЗАЛОЖНИ КЪЩИ. НЯМАШЕ ДА БЪДЕМ В НАТО И ЕС. НЯМАШЕ ДА ПРАЩАМЕ ВОЙСКИ В ИРАК И АФГАНИСТАН И ВРЪЩАМЕ КОВЧЕЗИ.НЕ СА НА ВЛАСТ КОМУНИСТИТЕ! МЕНТЕТО НЕ Е ОРИГИНАЛА И ЛЪЖАТА НЕ Е ИСТИНАТА. АКО УПРАВЛЯВАХА КОМУНИСТИ ТИ НЯМАШЕ ДА ИМАШ ДОХОД "ТРИ ПЪТИ ПО-ГОЛЯМ ОТ БАЩА МИ И МАЙКА МИ" ВЗЕТИ ЗАЕДНО. А ЩЕШЕ ДА РАБОТИШ.

78

гангстерски рай!

преди 10 години

До дам"Вие какво си мислите , че едно време не са ставали убийства ли ."Имаше единични случаи. Делата понякога се гледаха публично и почти винаги завършваха с изпълнени смъртни присъди в срок от 1 година най-късно. След което бандитите си сядаха на задниците. Никой не им позволяваше да вилнеят по улиците, та чак и по телефона у дома на възрастните хора да се обаждат и реват. Нямаше тогава *** "царе" и *** банди.Под гаранция не пускаха и се лежеше в пандиза дори за катастрофа на пътя

fallback