Снимка: Reuters
fallback

Върховната рада на Украйна прие днес закон, с който Крим и Севастопол се обявяват за "окупирани територии", съобщи ИТАР-ТАСС. За него гласуваха 228 депутати при минимално необходими 226.

За окупирани територии се признават също "вътрешните води и териториалното море на Украйна, подводното пространство в границите на териториалното море и въздушното пространство" около тях.

В закона е записано, че "гражданите, които имат украински паспорт и нямат адресна регистрация в Крим, могат свободно да пресичат границата с Крим", а също, че Киев не признава "приемането на руско гражданство".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Бърдоквата

преди 10 години

До georgi.ishkitievДааа, поробвали са и са колонизирали свободни раси и територии, изнасяли са им златото, диамантите, богатствата, подправките, продавали са много роби и кръв навсякъде по света, много тежка работа са вършили стотици години докато стигнат до тук, в момента. Милиони избити в Африка, Америка, Азия и Австралия, 500-годишен холокост над индиянците, систематично извършван от тези "радетели за свобода и демокрация", но има Бог и той вижда, и ще раздаде на всекиму според делата му...

38

болгар

преди 10 години

Трябва да се молят Русия да не обяви територията на украйна за окупирана териотория от фашиски бандероси че тогава става лошо

37

Анонимен

преди 10 години

СерГей+ЯценюкГей=Вечна Неразделна Любов:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

fallback