Игор Шувалов. Снимка: архив, Reuters
fallback

Русия не се готви да въвежда никакви ответни санкции срещу Запада в светлината на кризата в Украйна, заяви първият вицепремиер на Русия Игор Шувалов в изказване на международния Източен форум в Берлин, предаде ИТАР-ТАСС.

Oще по темата

Участниците в срещата обсъждат ключови въпроси на търговско-икономическото сътрудничество в Европа, създаването на траен модел на взаимодействие на интеграционните обединения, уточни руската агенция.

"Санкциите вредят на всички страни. Ние не се каним да въвеждаме ответни санкции", каза Шувалов.

Руският вицепремиер допълни, че разбираемо страната му ще бъде принудена да предприеме съответни действия, за да спаси икономиката си.

Русия е надежден доставчик на енергия за западните страни, но има и други потенциални партньори, ако те потърсят други източници за снабдяването си с петрол и газ в отговор на украинската криза, допълни Шувалов, цитиран от Ройтерс.
 

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

петър

преди 10 години

До хахахаАбе промит мозък,Русия винаги е помагала на България,като почнеш от Руско-Турската освободителна война,където 200000 хил руснаци оставят костите си по нашите земи за свободата ни,минеш през социализма когато енергоресурсите единствено за България са били безплатни,огромните руски пазари който изкопуваха заводските ни *** и вървеше икономиката на страната,!Да България имаше много по-голяма изгода и подкрепа от Русия от колкото от "западните ни партньори"и САЩ,които ни унищожиха!

29

Bulgatani

преди 10 години

До Кирето 21 . Браво! Ама-кой иска да чуе истината днес? О българите, нещастна зомби нация!

28

Анонимен

преди 10 години

До Виж сега,До 18"Руснака ми бил брат? От къде на къде?" Може би българин бил брат на руснак? От къде на къде? Може би когато той беше на страната на враговете на Русия в двете световни войни? Може би днес, когато той всеки ден по всички сайтове изсипва л* върху главата на Русия? След това- какво искаш от Русия? Евтин газ? Вечната любов? Сбогом!

fallback