Валери Трирвильор. Снимка: Reuters
fallback

Вече бившата първа дама на Франция Валери Трирвильор пристигна на посещение в Индия вчера, ден след като президентът Франсоа Оланд обяви официално, че се е разделил с нея, предаде Франс прес.

Валери Трирвильор посети болница в индийския град Мумбай - първата й публична поява след раздялата й с френския президент Франсоа Оланд, предаде Франс прес.

Oще по темата
Бившата интимна партньорка на френския държавен глава се срещна с персонала на педиатричния отдел на болницата "Сион", известна с лечението си на преждевременно родени бебета.

"Впечатляващо е да се видят тези бебета с тегло под килограм и силно ограничени шансове за живот. Това е несправедливост, защото макар и да се полагат всички възможни усилия, те не разполагат със същите средства като в нашите болници", заяви тя.

Трирвильор отговори само на един въпрос свързан с болницата и отказа да коментира личния си живот.

Бившата интимна приятелка на френския президент беше посрещната на летището в Мумбай от посланика на Франция в Делхи. Тя е в Индия в подкрепа на неправителствената организация "Действие срещу глада", пише БТА.

Преди това - часове след като нейният партньор Франсоа Оланд обяви, че вече не са двойка, Валери Трирвильор написа в Twitter своите благодарности към персонала на Елисейския дворец, предаде ДПА. "Изказвам признателност към изключителния екип на Елисейския дворец", пише 48-годишната бивша първа дама на Франция. "Никога няма да забравя неговата преданост и емоционалност в момента на напускане", добавя тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

иван

преди 10 години

Бившата първа дама на Франция отиде в Индия-там доброволно,ще се подложи на групови изнасилвания

1

Strict

преди 10 години

"Бившата първа дама на Франция отиде в Индия"Тази дама явно е загоряла за секс, затова отива в страната на груповите изнасилвания.*** с големите паламарки я чакат с нетърпение.

fallback