Гарата във Волгоград след атентата. Снимка БТА
fallback

Сградата на гарата във Волгоград, където вчера бе извършен атентат, е частично отворена за пътници, предаде ИТАР-ТАСС.

По информация от компанията все още са затворени чакалнята и залата с касите. В момента там сменят стъклата и се извършва козметичен ремонт. Компанията се надява, че утре ще бъдат отворени и тези помещения. Зоната на входа, където се взриви терористът, е затворена за основен ремонт.

Веднага след взрива сградата беше затворена изцяло, а хората, пътуващи за далечни дестинации, използваха пероните на близката крайградска гара.

Тази сутрин във Волгоград бе извършен втори атентат - терорист се взриви в тролейбус. Привечер от улицата, на която проехтя взривът, бе махнат смачкания корпус на тролейбуса.

Общо в двата атентата загинаха 31 души.

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Сталинград - днес Волгоград е избран неслучайно. Това е градът, който е олицетворение на руската воля и руския дух. Всички знаем какво се случи по време на Втората световна война в Сталингард. Там руснаците направиха невъзможното и обърнаха хода на войната.Сталинград е град емблема на руския характер и на неговата несломимост.Световните господари удариха именно там, където най-много боли.Както обикновено те използваха ***, ислямизирани *** с фанатично промити мозъци.

11

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 10 години

Тези терористични атентати са отговорът на Световните господари на силната политика на Путин.Путин им заби няколко звучни шамара - Сирия, Украйна, Едуард Сноудън ...На тях нямаше как Световните господари да не отговорят. Аз го очаквах. Дори ми мина през ума, че ще посегнат на самия Путин.Те обаче, както обикновено използваха най-подлото свое оръжие - тероризмът ! Ударът не е случаен. Точно Сталинград и точно преди олимпиадата в Сочи, на която Русия се готви да покаже на света своя напредък.

10

Анонимен

преди 10 години

До EU citizenИдват и други олимпиади и там могат да гърмят бомби ;)Пьонгчанг 2018,а преди това е лятната 2016, в Рио.Тогава други ще се смеят.

fallback