Михаил Саакашвили също не е бил допуснат. Снимка: архив Reuters
fallback

Украинската Служба за сигурност потвърди днес, че в интерес на националната сигурност през ноември и декември е наложила временна забрана за влизане в страната на редица чуждестранни граждани, предаде РИА Новости, като се позова на съобщение от ведомството.

По-рано депутатът от управляващата Партия на регионите Олег Царьов разказа пред украинското издание на в. "Комерсант", че МВР и Службата за сигурност са забранили по негово искане влизането в страната на 36 души, включително на бившия президент на Грузия Михаил Саакашвили.

Според Царьов тези хора прокарват в Украйна политическите интереси на други държави. В началото на декември Саакашвили посети Украйна и открито подкрепи местната опозиция.

На 12 декември украинската Служба за сигурност забрани влизането в страната на руския опозиционен политик Борис Немцов, отбелязва агенцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

st

преди 10 години

Никога няма и да стъпя ж украйна хехехехехе.

37

Анонимен

преди 10 години

Николайчо Младенов, моето момче, се опитваше да продава български стоки както на грузинците, така и на сирийската опозиция. Него, както и цяла западна европа, освен пазара на собствените ни стоки, друго не го интересува. Не можеш да продаваш калашници на Русия или Асад. Тогава ги продавай на техните врагове. Тоест зад плюенето му стои една или не особено компетентна и малко глупава личност, или някой зле платен червен драскач(пак леко некомпетентен и малко глупав).

36

миша лудия

преди 10 години

тоя отдавна трябваше да го въдворят в някоя клиника заедно с нашите мекерета николайчо младенов и соломончо паси , които усилено му помагаха, даже и оръжие му изпращаха през украйна за да избиват братята, но то колелото се върти който нож вади от нож умира, след 1-2 год. никой няма да си спомня за тях, жалко за избитите войничета , за *** няма нищо свято по време на олимпиада започват война, ама синамериха майстора, това да им за урок

fallback