Йенс Столтенберг. Снимка: Reuters
fallback

Някои от пътниците, обслужвани от премиер на Норвегия Йенс Столтенберг, който се въплъти в ролята на таксиметров шофьор за клип, в действителност са били платени и избрани с кастинг, предаде Франс прес.

Излъчен месец преди изборите, клипът показва премиер, който кара такси "инкогнито", с униформа и слънчеви очила и вдигна шум в социалните мрежи и в медиите.

Oще по темата
 На власт от 2005 година, Столтенберг обяснява в началото на клипа, че искал да се доближи до избирателите, за да разбере какви са техните грижи.

Таблоидът "Ферденс ганг" постави под въпрос спонтанността на клипа, посочвайки, че петима души от 14-те пътници, заснети със скрити камери, в действителност са били избрани след кастинг на улицата, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

so

преди 10 години

Гледах клипа в youtube, зад таксито на няколко пъти виждах един и същ голям черен джип, някакво БМВ. Така че, естествено не се е возил самичък :-) Доколко пък са случайни хората, не мога да преценя. Но пък девойките бяха много добри :-)

11

xx

преди 10 години

Като предизборният клип на БСП с трамвая. :D

ДО КОМЕНТАР 10 - SS - Много добре го каза , пич ! Ако някой си мисли , че "случаен минаващ" ще бъде допуснат до Премиера им наистина ще ме разсмее !!! Особено пък след случая с оня изперкал Норвежки нацист, който изтреби сума ти млади хора.... :( :( :( Дори и между тях да има 2-3 обикновени норвежци.... преди да ги "допуснат" до Премиера сигурно са им проверили родата и приятелите до "девето коляно"!!! Чудно ми е само кои са тия,които са ти сложили толкова "минуси" за това което си казал?!?....

fallback