Снимка: Reuters
fallback

Италианската пътна полиция, съвместно с общинските властти във Форли, са пресекли канал за снабдяване с фалшифицирани документи за български автомобили, съобщиха медиите на Ботуша.

При оглед на паркирани автомобили във Форли, град с около 120 хиляди, карабинерите открили нередности във винетните стикери на две коли с BG регистрация.

Единият от собствениците - чуждестранен гражданин, чиято националност не се съобщава, бил издирен и представената от него документация била подложена на проверка с технически средства, която установила, че винетката и талонът за технически преглед на автомобила са фалшифицирани.

Властите поставили под наблюдение площад близо до железопътната гара в Чезена,където всеки петък следобед редовни български превозвачи, извършващи куриерски услуги, предавали на получателите колети с хранителни продукти и материали от България.

Извършена била проверка и на два буса с българска регистрация. В единия бил открит плик с пет подправени талона за технически преглед.

В резултат на акцията от движение са спрени 6 автомобила. Срещу 10 души са повдигнати обвинения за фалшификация или притежаване на подправени документи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

БГ

преди 10 години

Не лайте като не знаете акцията е проведена в тясно сътрудничество с Българската полиция иначе кой ще им обясни на жабарите как да познаят фалшифициран талон за преглед

2

ГУРБЕТЧИЯ

преди 10 години

КАКТО ВИНАГИ ,ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СИ ПОКАЗВАТЕ РОГАТА ! БЪЛГАРСКА РАБОТА ,А НЯКОЙ ДА МИ КАЖЕ ,ЧЕ *** ВИ ЗЛЕПОСТАВЯЛИ В ЧУЖБИНА ,ЩЕ МУ ЗАВЪРТЯ ЕДНО КРОШЕ В ТИКВАТА !

1

=

преди 10 години

Ей така се прави браво на карабинерите ! Не като нашите шапкари нищо не гледат както трябва, ама иначе са номер 1 хахаха ...

fallback