Снимка: архив, Reuters
fallback

Карабинерите в Сан Северо в Южна Италия са арестували албанец, който запалил жилището на българка, отказала да проституира на улицата, съобщиха местни медии.

Клайди Тоска, на 33 години, живеел на семейни начала с 30-годишната българка, чието име не се споменава. Той настоявал тя да проституира на шосе номер 16, докато жената се противопоставяла, но била съгласна да продължи да го прави в домашна обстановка.

В нетрезво състояние албанецът започнал да я бие и души. Нападателят за миг отклонил вниманието си и жената успяла да избяга. Започнала да обикаля и да търси помощ, докато не попаднала на патрул на карабинерите и им разказала за случилото се. В този момент се обадили нейни съседи, за да я предупредят, че "приятелят" й запалил апартамента.

След палежа албанецът не се успокоил и с ритници разбил вратата на съседите, които били възрастни хора, също българи. Със запалка в ръка им наредил да напуснат жилището, защото щял и него да запали. Напразни останали опитите да го вразумят и те успели да грабнат някои по-ценни вещи и да побягнат, докато той вече запалил покривката на леглото. Огънят се разпространил върху килима и нанесъл значителни щети в жилището. Намесата на пожарникарите предотвратила пълното изгаряне на жилището.

Албанецът бил издирен в дома на негов сънародник, завит в леглото, както бил облечен. Опитал се да прикрие самоличността си, като не отговарял на въпросите на военните полицаи, които обаче го идентифицирали и отвели в ареста. При обиска у него са намерени румънска лична карта и шофьорска книжка. Сан Северо е град с около 55 хиляди жители в провинция Фоджа на областта Пулия, пише БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 10 години

До N 5Absolutno vqrno e Mnenieto ti:-)6 plus ti davam:-)

5

ne zabrawqite

преди 10 години

Ne kontaktuvaite s drugi hora oswen s tuzemnite, koeto znachi ako ste v Italia- kontaktuvaite s italianzi, uchete italianski i tursete rabota direktno ot italianzite- bez posrednizi.Woda ot izwora.Ako ste v Germania ili Holandia spazvaite rezeptatakadeto i da ste - samo po prawilata se dwizete.

4

9667

преди 10 години

Заглавието обобщава "културата" на балканските народи. Останалото дори не си заслужава да се чете.

fallback