Найджъл Фараж. Снимка: архив, Reuters
fallback

Лидерът на Британската партия за независимост Найджъл Фараж е бил освиркан и обиждан по време на пресконференция в Шотландия, предаде Франс прес.

Oще по темата

Полицията е трябвало да се намеси, за да помогне на Фараж да се скрие в пъб в Единбург.

По време на пресконференцията демонстранти започнали да скандират "Измет" по адрес на Фараж. Един от тях обвинил партията на Фараж в расизъм. На свой ред той обидил демонстранта, че не е толкова интелигентен, колкото изглежда.

Говорител на лидера на евроскептичната и популистка формация подчерта, че Фараж изобщо не се е притеснил от инцидента, пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 11 години

Генно недуразумение, резултат на вековната английска традиция да се женят за първите си братовчедки. Снимката е показателна.

8

ахмак

преди 11 години

Този е голям ахмак. Искам да го видя как ще изгони чужденците и ще накара префинените англичани да клечат по полетата за ягоди и да мажат вар/киреч по строежите. Икономика не се прави от кафенетата и офисите. Трябват черноработници, които да вършат работата срещу ниско заплащане. Отминаха годините, когато Кралството получаваше даром всички блага от колониите си. Сега трябва сами да си ги изработват или да плащат за това на чужденците. И ще го правят, независимо дали иска или не. Фарадж - ***

7

do 5

преди 11 години

Кое му е свястното на този? Този не е политик, а пълен малоуомник! Обръща клишетата в политика и настройва хората от един лагер срещу хората от друг. Това ли е политиката според теб? По този начин се постига много бързо ескалация и конфликти. В много случеи и военни. Проблемите са напълно познати на всеки! Но не се решават по този просташки начин! Близко е до мозъка на всеки средно интелигентен човек. Този английски клоун си играе с емоциите на хората. За това си е и получил заслуженото отношени

fallback