Скоро Париж разреши еднополовите бракове. Снимка: Reuters
fallback

Окрилени от успеха на защитниците на правата на хомосексуалистите във Франция, асексуални също надигнаха глас, за да бъдат признати като представители на нов тип сексуална ориентация, пише в. "Паризиен".

Припомняме, че наскоро кампанията за легализиране на еднополовите бракове се увенча с успех във Франция.

Асоциацията за гласност на френските асексуални настоява, че асексуалността не е болест или нещо незаконно.
Асексуалността обаче няма и нищо общо с намаляването на либидото, припомнят членовете на асоциацията. Те

подчертава, че за асексуалните сексуалните отношения са като миенето на зъбите - тоест сексът не е нито удоволствие, нито бреме, щом трябва да се прави, асексуалните го правят.

Един процент от френското население са асексуални, тоест са мъже или жени, които нямат никакъв физически импулс, който да ги подтиква да имат сексуални отношения.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Ilka

преди 11 години

Prosto iskam da kaja che ne sa aseksualni a sa homosexualni :) haha

50

муспи

преди 11 години

Асексуалните и обратните имат едно свойство което ги характеризира повече от тяхните сексуални позиции. Убийствена духовна посредственост, като тези порцеланови фигурки на снимката. Колкото и да напират за нов еон, буржоазната безвкусица и буржоазния вид на благонадежност са си искренни.

49

Маркузе

преди 11 години

Има нещо абсурдно в цялата работа и то няма нищо общо с въпроса за нормалността. Ако тези хора нямат сексуалност, то за какъв нов тип сексуална ориентация става дума? Тя просто липсва, така че не разбирам какво всъщност искат. Аз съм нелетящ, има нелетящи птици следователно искам да ме признаят за нов вид птица! Мисля, че в свръхлибералните общества формалната логика е заместена от ирационалните импулси на параноични психопати, които се стремят да властват над нормалните люде.

fallback