Махмуд Ахмадинеджад получи изненадващо предложение. Снимка: Reuters
fallback

Иранска вдовица предложи брак на президента Махмуд Ахмадинеджад по време на негова визита в северната иранска провинция Семнан, предаде ИТАР-ТАСС.

При среща на президента с избиратели, състояла се на местен стадион, вдовицата се озовала в близост до Ахмадинеджад и поискала да му стане жена. Запитана след това от журналисти дали говори сериозно, вдовицата обяснила, че е изгубила в пожар сина и съпруга си и не може да се справя сама.

Личният живот на Ахмадинеджад по принцип е забулен в тайна. Известно е, че той има съпруга, двама синове и дъщеря, но те почти никога не се появяват на обществено място.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 11 години

Ами демокрация в действие- жената се е предложила-какво толкова??? а пък в *** хората се палят с бензин по улици и площади,но вдовиците въпреки несгодите,пред които са изправаени, не желаят брак със Вечния Ерген от Банкя,колко жалко...,но не за вдовиците,а за ЕРГЕНИНА.

16

Анонимен

преди 11 години

"Личният живот на Ахмадинеджад по принцип е забулен в тайна. Известно е, че той има съпруга, двама синове и дъщеря, но те почти никога не се появяват на обществено място."Хм, много мистериозно! Притежаващите гей-радар да си кажат мнението по снимката горе. Говори ли ви нещо,светва ли червена лампичка в радара ви?

15

Анонимен

преди 11 години

ИЛЮМИНАТ

fallback