Болницата, където лежеше Джордж Буш. Снимка: Reuters
fallback

Бившият американски президент Джордж Буш-баща днес беше изписан от тексаска болница след лечение на бронхит и други заболявания, продължило няколко седмици, съобщи говорител на семейството, цитиран от ДПА.

Дълбоко благодарен съм на чудесните лекари и сестри в Методистката болница, които толкова добре се грижиха за мен, каза 88-годишният бивш президент.

Изключително трогнати бяхме от многобройните пожелания за бързо оздравяване от нашите приятели и сънародници. Молитвите и благопожеланията ви помогнаха повече отколкото предполагате и на път към дома се притеснявам единствено, че няма да мога да благодаря на всеки от вас за милите думи, отбелязва Буш.

Негов лекар каза, че експрезидентът ще продължи физиотерапията, но не се нуждае от специално лечение. Буш-старши постъпи в болница в Хюстън, Тексас, на 23 ноември миналата година с бронхит, упорита кашлица и бактериална инфекция.

Той беше президент от 1989 до 1993 г., а синът му Джордж Уокър Буш - от 2001 до 2009 г., припомня ДПА, цитирана от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 11 години

И ТОЯ ЩЕ УМРЕ КАТО РЕЙГЪН У.РАН И ОПИКАН.

6

опровержение до 9

преди 11 години

Номер 9,ти не си в час?Джордж Буш-старши е кръстника на съвременния глобален световен англо-американски КОМУНИЗЪМ!!!Целта е СССР да се представи като една фашиска държава като подарят фашизма на Путин и Русия!!!Днешните времена са на американския КОМУНИЗЪМ И ТРЯБВА ДА СИ НАПЪЛНО СЛЯП ЗА ДА НЕ ГО ЗАБЕЛЕЖИШ!!!Колкото до Боко тиквата неговото управление е на 100% СТАЛИНИЗЪМ и няма абсолютно нищо общо с фашизма.....

5

Криминогени Бушовци

преди 11 години

За тоя криминоген ли да жалим? Дето подпалва света. Нговото отроче е същото.

fallback