Снимка: Reuters

Полицията на американския щат Уайоминг съобщи подробности за трагедията, разиграла се онзиден в един от колежите на щата, предаде Асошиейтед прес.

Учителят Джеймс Кръм (на 56 г.) бе убит от сина си по време на час. Преди това синът - 25-годишният Кристофър Кръм - фатално намушкал няколко пъти с нож приятелката на баща си, също преподавателка в колежа. Младият мъж влязъл в час и прострелял баща си в главата с мощен арбалет, след това се намушкал с нож, опитвайки се да се самоубие, пише БТА. Успял да намушка с нож и баща си, когато той се опитал да се пребори с него. Пристигайки на местопрестъплението, полицията намерила преподавателя мъртъв, а синът - умиращ. Той починал скоро след това.

Все още не са ясни мотивите на извършителя на престъплението. Полицията подчерта, че преподавателят по компютърни науки, е проявил изключително самообладание и кураж, опитвайки се да спре сина си и е дал по този начин възможност на учениците да избягат от физкултурния салон, където било извършено нападението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase