Снимка: БТА
fallback

Преговорите между израелци и палестинци са единственият начин за постигане на траен мир в Близкия изток, заяви държавният секретар на САЩ Хилари Клинтън, цитирана от ИТАР-ТАСС.

Клинтън разкритикува стремежа на палестинската страна към промяна на статута в ООН, пише БТА. Пътят към концепцията за две държави, удовлетворяваща копнежите на палестинския народ, минава през Ерусалим и Рамала, не през Ню Йорк, заяви тя.

Признаването на независима Палестина няма да помогне на палестинците или израелците да постигнат трайно мирно споразумение, изтъкна американският първи дипломат. Клинтън препоръча на двете страни да избягват всякакви действия, които ще затруднят възобновяването на преките преговори.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анти-антихрист

преди 11 години

До АнонименКогато тая идва в БГ ,като слизаше от самолета ,поздрава и с рька ,беше сьс знака на дявола,може да се види от архива на БНТ.....по сьщия начин,слизайки от самолета (в софия) и Буш използва сьщия поздрав....

33

преговори

преди 11 години

Преговорите наистина са най-доброто средство,но ционистките лидери отхвърлят законното право на палестинските християни и мюсулмани да се завърнат защото не изповядват ционо-кабало-талмудизъм,а в "единствената демокрация"в Средния изток,това е условието,между други подобни,както и да освободят окупираните територии.

32

антитероризъм

преди 11 години

Ще има ли справедливост за Палестина и Абас ще поправи ли минали грешки (много хора не го смятат за действително отстояващ ВСИЧКИ ЛЕГИТИМНИ искания на палестинците),това е исторически момент,ще се овладее ли също ядрения ционистки"Голем"известен също като "Самсон решението",заплашващо света,ако ционисткия режим се чувствал заплашен.

fallback