Снимка: Reuters
fallback

Афганистанската полиция съобщи, че мъж е убил съпругата си, като я намушкал с нож, за да й попречи да започне работа вън от дома, предаде Асошиейтед прес.

Мохамед Ануар бил арестуван в град Херат по обвинение в предумишлено убийство. Той казал, че убил съпругата си Гулам в петък, докато двамата се карали за това дали тя да постъпи на работа в частна фирма в Херат.

Роднините на жената оспорили версията му, като заявили, че Ануар бил пристрастен към наркотиците и убил Гулам, защото тя не му дала пари.

Убийството било извършено по-малко от две седмици, след като жена била обезглавена в същия град за това, че отказала да проституира по искане на роднините на съпруга й.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

До НСС

преди 11 години

Юедо, ти да не пишеш дисертация по пропаганда!Каква Индонезия те гони - живеят в картонени колибки, а по някои острови има и канибали, но това грижливо се крие от туристите!Ти да не викаш на Бали Индонезия!

62

Анонимен

преди 11 години

Ааайде стига ни заливахте с еврейските си провокации, бе.Миналата седмица свекърва убила снаха си, че не искала да проституира, сега пък мъж убил жена си, за да не работи.От самолет си личи, че умишлено ги пишете тия глупости. а, и НСС е много прав

61

Харпун

преди 11 години

Проблемът с наркоманията в Афганистан и Иран е доста сериозен. Не е само до религията. Само в Иран по официални данни зависимите от хероин са близо 5млн. души. В Афганистан положението е още по-лошо. Южните райони на Русия също са силно засегнати, най-вече тези по границата с Казахстан.

fallback