Според повечето анкетирани Ромни се е справил по-успешно от Обама в предизборния диспут на 3 октомври. Снимка: БТА
fallback

Кандидатът, издигнат от републиканците за президент на САЩ Мит Ромни изпревари настоящия държавен глава Барак Обама, съобщи БНТ. Това показва ново допитване след първия предизборен диспут на двамата кандидати преди седмица.

Преднината на Ромни е от 2 пункта - 49% подкрепа спрямо 47% за Обама в допитването сред 2700 души проведено между 2 и 8 октомври.

Първият предизборен диспут в САЩ се състоя на 3 октомври. Според анкетираните Ромни се е представил на него по-успешно от Обама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

55

До 80

преди 11 години

Войната (разбира се не на твоя територия) е страхотен начин за мобилизиане на населението, премахване на безработицата, повишаване на производителността и покупателната способност. По време на война инвестициите в научната сфера са най-големи. Гневът е насочен срещу външния враг, а не върху управлението. Това дори се учи в Икономиката. Така винаги можеш да излезеш от криза. Още повече, ако унищожиш кредитора.

54

Ъц

преди 11 години

Мдааа, труден избор -от две злини да избереш по-малката!!!

53

Анонимен

преди 11 години

До 77 Иване и какво общо има световната икономическа криза от 1929 с войната от 1939 освен ако нямаш в предвид че мизерията и нищетата докараха националсоциалистите на власт в Германия.

fallback