Принц Хари с военна униформа. Снимка: Reuters
fallback

Британският принц Хари, който наскоро скандализира света с голите си снимки на парти в Лас Вегас, бе избран за личност на годината на списание "Татлър".

Признанието към внука на британската кралица Елизабет II идва най-вече заради мисията му в Афганистан, където той е втори пилот на хеликоптер и в задълженията му влиза да избира наземни мишени и да нанася удар по тях.

Принцът е отличен и заради това, че в Афганистан неуморно се грижи и за ранените си бойни другари.

Хари позира на корицата на последния брой на списанието с военната си униформа на пилот от кралските военновъздушни сили, а на корицата на изданието е изписано "Мръсникът Хари – Човекът на годината на Татлър".

"Хари е истински принц воин, човек с голямо сърце", посочва изданието, което в миналото не пропускаше да коментира буйния нрав на кралския внук.

Заради скандала с голите снимки принцът разбуни духовете в страната, а малко след това  замина на втората си мисия в Афганистан, където е част от британския контингент от многонационалните сили.

Сред британците Хари отстъпва по популярност на големия си брат Уилям, който е най-предпочитаният наследник на британската корона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Krisi

преди 11 години

Всеки, който говори лошо за Хари, не е прав. Имам познати, които живеят в Англия и казват, че той наистина е най-качественият и най-свестният човек от кралското семейство, който струва най-много. На Хари му стиска и да отиде на война, и да се грижи за инвалидите от войните и да върши куп полезни неща за разлика от брат си, който се чуди в кой курорт да се отвее с тъпата си жена. Хари заслужено стана мъж на годината, просто защото е истински мъж. Бог да го пази от талибаните!

17

Анонимен

преди 11 години

Списание "Татлър" - списанието "суррркач" на годината! - Ама се "сурна" пред "бабата", та 4 ката *** скъса!А за рижавото *** ми е през оная работа!

16

До 17

преди 11 години

Втори пилоти на хеликоптери със задължение да избират наземни мишени и да нанасят удари по тях - мнооого. Ама на един от тях баба му *** работи кралица.

fallback