Цветан Цветанов. Снимка: БТА
fallback

Задържаните 21 български моряци в Испания остават в ареста. Днес испански съд се произнесе мярката да бъде "задържане под стража".

Oще по темата
Те бяха арестувани при акция "Спартан" край бреговете на Кадис, когато в корабът "Свети Николай", плаващ под български флаг, бяха открити три тона кокаин.

По-рано през деня вътрешният министър Цветанов заяви, че следващата седмица ще стане ясно дали процесът ще бъде воден в България или в Испания.

От няколко месеца колегите от ГДБОП работят по основните организатори на канала, които са от България. Те са движели набирането на екипаж и намирането на плавателен съд, каза още вътрешният министър.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 11 години

zashto se ochudvate na vsishko tova ,v nashta dyrzava KUMUNISTICHESKA MAFIQ

31

moriak

преди 11 години

браво бе немислите ли че този трафик се е движел от някои в нашето правителства ??? не става нищо без покровителство Кои Печели от това Катарци да купуват част от бългаска банка ??? Мислете мислете

30

Няма лабаво

преди 11 години

Радиопрестилке, остави тези глупости за международни териториални води. Тука има международно значимо криминално деяние. Всички вкупом заминават за Мадрид, там ще е следствието. Нещо повече - собственика на фирмата и брокера за екипажа и те ще отидат в Мадрид, съгласно Европейските изисквания. Това е крупномащабна наркова жрганизация. Така че, прощавай, ама Вашите желания са "Гладна кокошса, просо сънува".

fallback