Пострадалите туристи си заминават. Снимка: Булфото
fallback

Израел оповести имената на петимата негови граждани, които загинаха при самоубийствения атентат в Бургас, съобщи ДПА.

Това са Ицик Коланги на 28 години, Амир Менаше на 28 години,Елиор Прайс на 26 години, Маор Харош на 25 години и Кочава Шрики на 44 години. Телата на убитите пътуват с военен самолет за Израел, пише БТА.

Oще по темата

Първите погребения ще се състоят днес. Вчера следобед и вечерта в Тел Авив пристигнаха два самолета с 36 израелци, ранени при терористичното нападение.

По време на атентата почина и един български гражданин - шофьорът на автобуса - 36-годишният Мустафа Кисьов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

AHA

преди 11 години

На кой му пука за народа бе.Изценирани атентати бол по света.Нещо друго е замислено и ще го усетим много скоро.Тия религии са измислени за да разделят народа,правят войни за да се продава оръжие.Тия военни заводи трябва да работят.Колко милиона е военния ни бюджет а народа мизерува?Няколко сиониста и франмасона експоатират света,това се нарича скрито модерно робство,дано народа спре да консумира химическа храна която го успива за да не може да реагира адекватно на ситуациите,та да се спре тая лудост на болния световен елит

20

Нещастници!

преди 11 години

Абе мама Ви да .б., типично по 'Български" започнахте да обвинявате... По цял свят има атентати! Всички, които се занимават професионално с охрана и превенция казват, че срещу самоубийците няма отрговор все още. Това, че няма и превенция у нас е друго нещо, но соченето с пръст и повтарянето 'Този е агент, този е агент" води до там. Ние смазахме нашето разузнаване и това доведе до очакваия резултат. Взривни вещества? Колкото искаш, в мохамеданските минни региони на БГ... Празни глави по света бол

19

Mr. Killer

преди 11 години

До 22, ако това за тях е ежедневие и нещо нормално, то за нас не е! Аз не приемам това за нормален начин на живот, поведение и отношение един с друг. Ако за тях това не е кой знае какво и са свикнали с това да погребват децата си АЗ НЕ СЪМ И НЕ ЖЕЛАЯ ДА СВИКВАМ!

fallback