Снимка: Булфото
fallback

Израелският министър на отбраната Ехуд Барак е обсъдил с американския си колега Лион Панета атентата в Бургас
срещу израелски туристи, предаде ДПА.

В телефонен разговор двамата са говорили за възможността за съвместно разследване на американското ЦРУ и израелските служби Мосад.

Същевременно в телефонен разговор с Бенямин Нетаняху, американският президент Барак Обама е изразил съболезнования за жертвите на нападението и е обещал да предостави всякаква необходима помощ за изправянето на виновните пред съда.

ДПА съобщава още, че Израел е изпратил в България доброволци от неправителствена религиозна организация, която се занимава със събиране на човешки части след терористични атентати, защото според еврейските религиозни закони цялото тяло на покойника трябва да бъде погребано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Анонимен

преди 11 години

Един Господ знае дали най-добре разследват атентатите или най-добре ги провеждат. Нямаше как да останем изолирани и да не се разтресе и нашата държава от атентат. Тези които са тръгнали да дестабилизират и съсипват в името все на справедливостта и техния си Бог имат за цел страх и хаос и хората да плюят по държавата, както и по всичките и съюзници. Израел е изкуствено създадена държава и като всичко изкуствено не може да е добро и красиво.

51

Анонимен

преди 11 години

Тия ли бяха дето им бяха нарушени човешките права и искат да строят джамия на всеки ъгъл и да ходят с бурки в училищата? Прекалената толернтност на Европа ще затрие европейската цивилизация.

50

Анонимен

преди 11 години

Човеколюбивия Коран и бъдещето на Европа...

fallback