fallback

Най-малко 78 души, включително деца, са били убити от проправителствената милиция и силите за сигурност в провинция Хама в централна Сирия, съобщиха активисти, цитирани от Ройтерс.

Някои от убитите в село Мазрат ак-Кабер са били намушкани смъртоносно, а телата на най-малко 12 души са били изгорени, заявиха активистите. По думите им най-малко 40 от жертвите са жени и деца.

Убийствата идват по-малко от две седмици след клането в сирийския град Хула, в което бяха убити 108 души, почти половината от които деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

100

Не-Американецът

преди 11 години

Цялото зло на света, носи три-именното название Съединени Американска Щати! То е сбор, от една добре обмислена и добре финансирана псевдо-политика, в името на общото еврейско благо! Да изтребем Американците, така света ще се излекува!

99

Анонимен

преди 11 години

Do 108 че си гъбе гъбе си и то от най-тъпите , живееш си в свой измислен свят и си вярваш.

98

Анонимен

преди 11 години

104 - ти мислиш ли, че ако сащ прати терористи и ги въоръжава нашата власт ще може да ни опази? С кво? С 2 самолета и 3 хеликоптера? Глупости говориш, дай всяко правителство, което не може да опази гражданите си от терор да си ходи, и да почнем от американското а?

fallback