fallback

19-годишна българка загина в САЩ, след като е блъсната от кола, докато кара колело. Инцидентът е станал на велоалея във Флорида, предаде btv.

По неясни все още причини 22-годишен шофьор се отклонява от пътя и връхлита върху българката. Момичето отскача и се удря в електрически стълб.

Полицията съобщава, че шофьорът на автомобила е избягал от мястото на инцидента.
Галина е закарана в болница, но лекарите не успяват да я спасят.

Нито единият от двамата не е бил употребил алкохол преди инцидента. Разследването продължава.

Българката е била в Съединените щати на студентска бригада.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

81

Анонимен

преди 11 години

Здр,относно инцицидента.Познавам момичето.Страхотно момиче.Отличничка.Прекрасно семейство.С приятеля и щяха да се женят след завърщането им от там.Отидода 4 а се връщат 3.Трагедия.Бяха там със сестра си и приятели те си.Мир на прахта й.Дано поне държавата САЩ помогне по-бързо за разрешаванрто на случая.

80

Анонимен

преди 11 години

Два пъти съм бил на бригада в САЩ и беше много добре,обръщаха ни повече внимание от американските ни колеги и отношението беше много приятелско. Но става дума за северните щати,там като цяло стандарта и хората са на по-високо ниво. Като чета коментар 75 и надолу се радвам,че не отидох в южните щати,защото същите приказки съм ги чувал и от самите американци. Иначе до 90ти коментар- на каквато работа се уредиш на такава! Аз пък работех сравнително лека нощна смяна в супермаркет-13 долара на час.

79

бети

преди 11 години

Пепо а товарил ли си и разтоварвал ли си по 6 тона лед на ръка за 6 долара на час и то всеки ден

fallback