Снимка: Reuters
fallback

В Македония са задържани 20 души заради петорното убийство на местни рибари по Великден, което разтърси страната.

Според властите всички те са последователи на радикалния ислям.

Полицейската операция по задържането им се нарича „Монструм” – „Чудовище”, съобщи днес Министерството на вътрешните работи на Македония, което разпространи и снимки от операцията.

По думите на вътрешния министър Гордана Янкуловска задържаните са воювали в Афганистан и Пакистан против войници на НАТО.

При арестуването на заподозряните е открито и голямо количество оръжие.

Oще по темата

Жертвите на петкратното убийство край Скопие били случайно избрани, а целта на екзекуторите била разпространяване на страх и несигурност сред населението в Македония , съобщиха от вътрешното министерство в западната ни съседка.

Убийството на петимата македонци по Великден предизвика вълна от безредици и етническо напрежение в страната. Четирима от убитите бяха момчета между 18 и 20 години.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 11 години

Що за калъфи могат да обвиняват сърбите в тази трагедия?!? Като някои от пишещите по-долу...Трябва да си адски ограничен и с много лек "багаж" в черепната кутия за да пишеш такива безумия. Има проблем с шиптарите, не го ли разбрахте?!?Шиптари-вредно за вашето здраве.

19

Анонимен

преди 12 години

Айде и тези почнаха като цветанките - защо не кажат къде са труповете и какво е станало с тях. Това са го направили сърбите за да провокират безредици просто на няколкото мафиотски клана не им е изгодно да се кандидатстава за европейският съюз. Както и да е те вървят по нашият път, само дето са по - луди и всичко решават скръв.

18

Цар Борис

преди 12 години

Лошото е, че и при нас ще назрее тоя проблем скоро...

fallback