Шукри Ганем. Снимка: архив, Reuters
fallback

Тялото на бившия либийски петролен министър Шукри Ганем бе открито в река Дунав, съобщи австрийската полиция, предаде АФП.

Няма открити следи от насилие по тялото, съобщи говорителят на полицията Роман Хашлингер, добавяйки, че „е възможно да се е почувствал зле и да е паднал във водата”.

Oще по темата

Бившият шеф на държавната Либийска петролна корпорация Шукри Ганем, на 69 години, бе намерен мъртъв във Виена, предаде от своя страна Ройтерс, като се позова на съобщение на австрийското външно министерство.

Ганем избяга от Либия през юни миналата година. До началото на протестите в Либия, довели до свалянето на режима, Ганем бе и представител на своята страна в ОПЕК.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 11 години

От както американците почнаха със поредната си демократична война нещата в Либия не вървят на добре.Тъй като е бил неудобен на американските *** са го убили,той е бил неприятен явно на новата власт,еврейската власт и не е успял да се скрие,намерили са го и там и са го метнали в Дунав.

31

Да,да,така е станало

преди 11 години

е възможно да се е почувствал зле и да е паднал във водата.Така ли му викат вече? :))))Явно на американците нещо не им е бил симпатичен и демократично са го потопили във водата ;)

30

Команда

преди 11 години

че е възможно да се е почувствал зле и да е паднал във водата...почувствал се зле ТАРАТАНЦИ...

fallback