Принц Хари се усмихва, след като бразилският модел Фернанда Мота го е целунала, по време на турнир по поло в Бразилия. Снимка: Reuters
fallback

Принц Хари търси любовта, но смята, че отговорностите, които вървят "в комплект" с брака с кралска особа, плашат момичетата, съобщи Контактмюзик.

По-малкият син на британския престолонаследник принц Чарлз имаше 5-годишна връзка с Челси Дейви. Романът им приключи през 2009 г., като упорито се говори, че една от причините е нежеланието на приятелката на принца да бъде постоянен обект на общественото внимание, пише БТА.

Запитан дали принцовете живеят приказен живот, 27-годишният Хари отговаря: "Не, изобщо не. Всяко момиче мечтае за принца от приказките, но действителността е съвсем различна. Търся любовта, но съм убеден, че ще ми е трудно да открия жена, готова да се нагърби с всички тези отговорности, съпътстващи брака с кралска особа".

На въпрос какво ще направи за баба си кралица Елизабет II по случай диамантения юбилей от възкачването й на престола, принц Хари отговаря:

"Ще я изведа някъде извън града. С останалите й внуци се надяваме да получим възможността да хапнем и да се позабавляваме някъде с нея, за предпочитане далече от градския шум".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

криси

преди 12 години

Аз смятам, че Пипа Мидълтън е много подходяща за съпруга на принц Хари. Двамата са страхотна двойка. Дано да се оженят! Пипа би се справила блестящо с тази роля. Чест прави на Хари, че не живее живот на принц от приказките, а се труди за благото на родината си, занимава се с благотворителност и дори отива на война, където се сражава с останалите войници. Това е човек със силно чувство за отговорност към държавата си. Баба му трябва да се гордее с него. Дано да доживее да го ожени за Пипа!

28

лейди гага ;)

преди 12 години

ЕГАТИ ГРОЗНИЯ ХОБИТ! хахахахаха

27

Ани от Лондон

преди 12 години

Хари аз съм тук и те чакам . Ако не съм аз има много мацки а и си принц това е голям плус за теб не се отчайвай !

fallback