Снимка: Reuters
fallback

Американският сенатор и бивш кандидат за президент на САЩ Джон Маккейн бе доста краен в свой коментар относно смъртта на лидера на Северна Корея Ким Чен Ир.

По думите на Маккейн, написани на личната му интернет страница и цитирани от световните агнеции, светът е станал по-добро място след смъртта на севернокорейския диктатор.

Американският сенатор определи режима на Ким Чен Ир като един от най-тежките в историята на човечеството и съжали народа на Северна Корея,

Бившият кандидат-президент на САЩ продължи с крайните изказвания и сравни покойния лидер с Кадафи, Осама бен Ладен, Хитлер и Сталин и предположи, че всички те "са заедно в един и същ ъгъл на ада".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

189

Мен

преди 5 години

Е, а без Макейн е много, много по-добро!

188

do 182

преди 12 години

Makkein ako stane prezident na US ti russia 6te se samorazpadne pone o6te 10 pati! Eto tova 6te stane!!!

187

Патилан

преди 12 години

Относно 9/11: Днес на планетата едва ли има човек, който вярва в официалната версия - че 19 араби самоубийци са отвлекли 4 пътнически боинга! Това че си взривиха сами "кулите Близнаци" на 9/11 е факт и децата вече знаят. че е нямало никакъв Бен Ладин. Това им беше подготовката за да видят как ще реагира човечеството(стадото) според тях. Атентата на 9/11 е най-голямата измама в най-новата история на човечеството !Светът беше брутално излъган ! Американците тотално манипулирани и промити !Целта беше ясна: да се ускори налагането на Нов Световен Ред.Колко много нови неща научихме напоследък: Един чалмат овчар от далечни пещери направил всичко, Пещерняци с бради карат боинги, Керосин топи стомана, След пожар остават само паспортите неизгорели, златото изчезва, ценните книжа за измамни сделки са унищожени(какво по хубаво от това) !Талибаните са съборили кулите? Същите тези които са все още по пещерите? Та, тези талибани, успяват да задигнат два самолета, да ги отклонят от курса им, и да ги забият в двете кули? В действителност арабите, които са се обучавали да летят на Боинг, не ставали дори за водачи на автомобили !? Както казва Гьобелс: Трябва много да лъжеш, за да могат поне малко да ти повярват!Истинските терористи са в Пентагона, а не някакви араби или крайно десни кукумявки!!!

fallback