Снимка: Facebook
fallback

Актовата снимка на пакистански фотомодел, която позирала за индийското издание на списание "Еф Ейч Ем" с инициалите на страховитата пакистанска Междуведомствена служба /разузнаването/, изписани на ръката й, предизвика вълна от недоволство, съобщи Асошиейтед прес.

Снимката на Виина Малик се появила по-рано тази седмица в интернет сайта на списанието преди печатното издание да излезе по щандовете за вестници и списания. Консервативен ислямски
духовник нарече Малик "срам за всички мюсюлмани".

Популярен  пакистански блогър обаче призова сънародниците си да намерят  снимката на Малик и да я погребат в дворовете си, "за да знаят внуците ни, че и по наше време е имало хора, които са били свободни".

В интервю за пакистанска телевизия Малик  заяви, че появата на снимката й в интернет било нарушение на договора й с "Еф Ейч Ем - Индия". Тя твърди, че позирала за "смела, но не гола фотосесия". Редакторът се съгласил на снимката да бъдат поставени инициалите на пакистанската разузнавателна служба, "което е шега със страховете на Индия от пакистански шпиони". "Каквото и да стане в Индия, всички твърдят, че то е дело на пакистански шпиони", подчертава Малик в интервюто си.

Виина Малик работи предимно в Индия, където развлекателният сектор просперира, докато в Пакистан е обречен на отмиране, посочва АП. Връзките на фотомодела с отдавнашния враг на Исламабад не за първи път й създават проблеми, припомня БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

maleto

преди 12 години

става за секиш

30

до 29

преди 12 години

"Силата на джедая идва от Силата. Но пази се от Тъмната страна. Гняв, страх, агресия. Тъмната страна на Силата са те!" Въпросът ми е на кого са тези думи? Този който отговори правилно ще спечели двумесечна екскурзия до системата Дагоба. Понебе дълбоко се съмнявам в умствените ти способности, Ястребе, ще ти дам жокер. Малък, зелен, говори с обърнат словоред и може да ти изкара космическия кораб от калта.

29

Анонимна

преди 12 години

егати грозната ханъма - крокодил

fallback