Снимка: Reuters
fallback

Либийски съдебни лекари извършиха тази нощ в Мисурата аутопсия на тялото на бившия либийски лидер Муамар Кадафи, който беше убит тази седмица, съобщи пред Ройтерс единият от медиците, направили аутопсията.

"Работихме цяла нощ. Току-що приключихме", е заявил източникът, който не е пожелал да разкрие резултатите от аутопсията, извършена в градската морга.

Местните власти заявиха, че тялото на Кадафи сега ще бъде върнато в хладилното помещение на стария пазар в Мисурата, където от няколко дни е изложено публично, посочва БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

bobix

преди 12 години

Хм, коментарите странно изчезнаха.

56

bobix

преди 12 години

"Америка може ВСИЧКО, ЕДИНСТВЕНАТА СУПЕР СИЛА за бъдещите няколко века, а русия хахаха, тя е в обичайната си роля на бито куче! Да живее EU i USA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Както винаги - има хора, които бъркат силният на деня с добрият на деня. А сипещите *** върху невинните виетнамци и пускащите атомни бомби, никога не са добри, каквато и пропаганда да водят.

55

галактика

преди 12 години

*....Затварям очи.... всички мои мечти преминават някак пред погледа ми.... Всичко, което правим се срива до земята.... всичко е прах и пясък....* / Прах във вятъра - Канзас/

fallback