Ердоган и съпругата му слизат от самолета на летището в Могадишо. Снимка: Reuters
fallback

Самолетът, на борда на който са били премиерът на Турция Реджеп Таип Ердоган и семейството му, се е наклонил при кацане на международното летище в сомалийската столица Могадишо и е закачил пистата с крило. Това предаде АП, като се позова на турските медии.

Няма пострадали сред пътниците в самолета, между които са били депутати, бизнесмени, журналисти и артисти.
 
Наклоняването и стържещият звук при кацането обаче са предизвикали паника сред пасажерите.

Ердоган пристигна в Сомалия, за да посети пунктове за хуманитарна помощ и да открие в Сомалия турски лагер на Червения полумесец,  както и полева болница, пише РИА Новости.

На самолета на Turkish Airlines трябва да бъде извършен сериозен ремонт и турската делегация няма да може да се върне обратно с него. Не се съобщава с каква машина възнамерява да пътува за родината си турският премиер.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

397

Ястреб

преди 12 години

Няма ли вече с кой да си играя гъди-мъди? Колко жалко... Тъкмо почнахме да свикваме един с друг - че дори да си гукаме на ингилизски - пустият му *** ни раздели! Ей, модераторе, ти съвест нямаш ли бе?

396

Ястреб

преди 12 години

Винаги така става, кога река да си поиграя на гъди-мъди с буларомангалче! Като си играем мъди частта на играта, са добре, но почнем ли гъди частта, почват да реват "Бааааа, баааа - не е *** дастатъчно!". По си е добре да си играя с булгаромангалките - те и мъди частта, и гъди частта я играят без грешка! Още не съм чул една да се оплаче, че не е *** достатъчно. Жалко - таман се бях нагласил, че за първи път ще я играя тази игра до край с едно булгаромангалче, и ти чоджуум се отказа! Нейсе!

395

Ястреб

преди 12 години

Еее ама, ако продължаваш така, няма да си играя с булгармангалчетата по-вече на гъди-мъди! Ти все искаш с мъдите да си играеш, а и гъдито да си стои все така надървен! То не може така - малко с гъдито ще си играеш, малко с мъдито! Хайде да почнем пак отначало, искаш ли?

fallback