Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Мъртъв кубинец е открит в отделение за колесника на самолет, изпълнявал полет от Хавана за Мадрид, съобщи Асошейтед прес, като се позова на испанската полиция.

Бездиханното тяло на 23-годишния кубинец е открито в сряда в самолет на националния авиопревозвач „Иберия“, след като машината се приземила в испанската столица.

Полицията не съобщава името на починалия, нито разкрива други подробности около инцидента с мотива, че причините за смъртта се разследват.

Представители на „Иберия“ са потвърдили за инцидента. От авиокомпанията са обяснили, че фаталният за кубинеца полет е продължил малко над девет часа.

Случаят не е прецедент – миналата година тийнейджър от Северна Каролина бе открит мъртъв на летището в бостън, след като летял гратис при колесника на самолета.

По-рано същата година пък 17-годишен руснак оцеля след почти едночасов полет в Сибир – укрит в отделението за колесника.

Неотдавна авиационната администрация в САЩ съобщи, че от 1996 г. насам 63 полета са прекарали 72-ма пътници без билет, укрити при колесниците на самолетите, но едва 12 души са оцелели, припомня сайтът AolTravel.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Мартин

преди 12 години

100 евро струва живота на тия ***

14

реалист

преди 12 години

Мая Манолова е ангел!Антон Кутев-също!И, от къде,и накъде е тръгнал този ***?Що не обясните на "своя" народ!?

13

Анонимен

преди 12 години

12,,,,пуберчеееее, пуберче и като се събуди кво.... пикльо ! не си оригинален , а глупав... направи разликата....

fallback