Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Руснак – жертва на опит за убийство, оцелял, макар че бил погребан жив.

Мъжът сам излязъл от гроба си и съобщил за извършеното срещу него престъпление.

Куриозният случай на спасяване на човек, когото са се опитали да убият, е станал в Ачитски окръг, съобщи сайтът на следственото управление на Свердловска област.

За покушението е задържан 30-годишен местен безработен, който вече е осъждан за убийство.

На 3 юли след пиянска свада Александър ударил с метален прът по главата 27-годишния мъж, посочен само като Н. Нападателят решил, че Н. е мъртъв, и го качил в багажника на колата си, за да го закопае в гората.

Когато обаче спрял и отворил багажника, видял, че Н. е дошъл в съзнание. Взел лопатата и му заповядал да копае гроб. Н. обаче отказал.

Oще по темата

Александър отново започнал да бие Н., който пак изгубил съзнание. Н. дошъл на себе си едва когато Александър го бил замъкнал в гроба и го заривал с лопатата.

Мъжът се престорил на мъртъв, защото се страхувал, че Александър ще го пребие отново.

„Когато престъпникът закопал тялото на мъжа на дълбочина 30-40 см, си тръгнал. След което пострадалият сам излязъл от ямата и тръгнал да търси помощ“, се казва в прессъобщението.

Мъжът стигнал до село, където потърсил фелдшера, който пък се обадил в полицията и на Спешна помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

63

преди 12 години

Не разбирам що за *** живеят в България!" Запада е САЩ!" "От Изток идва социално равенство." "В Русия има социализъм и всички са равни!?" " България ТРЯБВА да избира между САЩ и Русия, т.е. между капитализъм и социализъм." ?!?!?! Страшно *** народ - "Не народ, а ***."

62

до 64

преди 12 години

На площада пред драгалевската кръчма се появява някакво автомобилно чудовище. Това е последният модел на Ферари, с муцуна, почти докосваща земята, и четири блестящи ауспухови тръби, щръкнали отзад. Колата е боядисана в яркозелено, пресечено от лимоненожълта лента. Вътре мъж на средна възраст с левантинско лице се е облегнал удобно назад, пуши лула и самоуверено гледа нагоре към планината. Чудовището спира за малко на площада, като продължава внушително да ръмжи. Народът от кръчмата изскача пред вратата. Аз и един приятел от киното се опитваме да обърнем неговия москвич надолу, та дано запали по инерция. Ала видели спрялата зад гърбовете ни чужда кола, ние унизено преставаме с усилията си да заставим проклетия москвич да се раздвижи. После се присъединяваме към народа пред кръчмата. Почти всички са излезли с чашите си и дълбокомислено гледат чудовището на Ферари. Брей, да му се не види, какви автомобили почнаха да правят руснаците! изтърсва многозначително моят съсед бай Генади. По лицата на повечето пиячи преминава странна светлина. Като я погледнеш тая пущина, ще разбереш, че са я правили само в Москва! продължава в същия тон един нисичък мустакат кооператор. И тоя, дето я кара, е руснак забелязва друг. Погледни му златните копчета на ръкавите, лулата, часовника Чист руснак Аз ти казвам, Боньо, че нито американците, нито германците, нито французите никой не може да направи такова нещо! Само братята! И сега един от тях се обръща към моя приятел, чийто москвич не щеше да запали, и му казва: А бе, Киро, колко пъти ти казах да не си купуваш автомобил от италианците! Чуждата кола изчезва зад завоя по автострадата към Алеко, пиячите се прибират в кръчмата, а аз и Киро възобновяваме бутането на москвича.

61

ФАКТ

преди 12 години

В сравнение с пишман - индианците, руснаците са в пъти по- интелигентни.

fallback