Снимка: Getty Images/Guliver Photos
fallback

Четирима души загинаха при експлозията на кола бомба пред едно кафене в град Хасавюрт в размирната севернокавказка руска република Дагестан, съобщи радио Дойче веле.

Oще по темата

Това става два дни след самоубийствения атентат на московското летище „Домодедово”, жертва на който станаха 35 души. 

Дагестан е почти ежедневно арена на престрелки и нападения предимно срещу силите на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Гошо

преди 13 години

Много ми е интересно, защо никой не пише сега, че в Дагестан се борят за националното си освобождение, за независимост, Руска империя? Защото от този пример, от тази трагедия става пределно ясно, че нещата са съвсем други! И са инспирират отвън! Търсете дългата ръка на Чичо Сам и парите на саудитите! За незнаещите - в Дагестан живеят над 30 народа, различни по народностна група, език, култура.

11

НАТО

преди 13 години

Крайната цел е да се разцепи русия на малки държавици

10

Анонимен

преди 13 години

На брадатите и забулени уахабити, им се иска да си направят малка свинска кочинка, където единственото занимание е да си биеш главата по 5 пъти на ден в земята, жените да са приравнени с животни и лицемерно да обвиняваш останалите развити държави за това, че си неграмотен деградант!Но това няма да стане и Кавказа ще продължви да бъде прочистван от шахидските *** с помоща на артилерия, бомби , неуправялеми и управляеми ракети, 155мм, 125мм, 30мм, 14,7мм, 7,62мм и 5,45мм куршум и снаряди!За всеки 1 нормален човек убит от тези ***, ще биват ракъсвани 20 въшки, чиято кръв ще напоява земите на кавказките планини оттук до края на вечноста!На който не му харесва, да ходи да се присъединява към тях и да наторява почвата със себе си!

fallback