Силвио Берлускони. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Знаменитият порноактьор от италиански произход Роко Сифреди се обяви в интервю за британския вестник „Гардиън“ в защита на премиера на Италия Силвио Берлускони.

Пред изданието Сифреди заяви, че с премиера имат много общи неща. Един от тях е проблем от медицинско естество, който оставя сериозен отпечатък върху сексуалния им живот.

46-годишният актьор, известен като „синьор 24 см“, който се е снимал в почти 1 500 порнофилма, вече 7 години не участва в „кино за възрастни“.

Говорейки за общите им черти с Берлускони, Сифреди обърна внимание, че и за него, и за италианския премиер са важни семейните ценности.

Нещото, в което Сифреди не се съмнява, е, че италианците се гордеят с премиера си, който обича секса и на 74 години доказва, че е истински мъж.

Според оценката на порноактьора самият той прави секс няколко пъти по-рядко от Берлускони.

А към общите им медицински проблеми Роко отнася неконтролируемата ерекция. „Достоверни източници са ми разказвали, че той /Берлускони/ бил казал: „Аз и Сифреди имаме общ проблем: приапизъм“, казва порноактьорът.

Приапизмът е продължителна, обикновено болезнена ерекция, която не е свързана с полово възбуда. Названието на патологията идва от името на древногръцкия бог Приап, чийто полов член бил винаги еректирал. При приапизма ерекцията е перманентна, пише NEWSru.

Причините за приапизма не са проучени добре и представляват сложен комплекс от фактори: травми на половия член, възпалителни процеси, злоупотреба с алкохол или наркотици, кръвни заболявания, онкологични заболявания, странични лекарствени действия, усложнения от венерични заболявания, травми на гръбначния мозък. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase