Снимка: RuLeaks
fallback

Общ преглед

 

RULEAKS, интернет страницата на руската пиратска партия, появила се по примера на WikiLeaks, публикува снимки на дворец, за който се твърди, че е на премиера на Русия Владимир Путин.

За съществуването на палата на Путин на брега на Черно море писа миналата година и „Вашингтон поуст“.

Според руския бизнесмен Сергей Колесников дворецът струва над 1 милиард долара. В него има амфитеатър и три площадки за кацане на хеликоптери, като по-голямата част от парите за строителството на палата били дарени от руски бизнесмен.

Говорителят на Путин отхвърли твърденията, че дворецът е на руския премиер.

RuLeaks е създаден на 14 януари и работи на сървъри извън Русия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

103

100 до 101(продължен

преди 13 години

А знаеш ли какво знаеха за нашата мила Родина? Yoghurt! Да се цепнеш през гърба, че не можеш никого да очароваш с приказки за Джон Атанасов, за Светите Братя! Противно е да се чешиш по гънките и да не намериш имена! Това сме, патриотино! А ти си тръгнал да си мериш пишлето с кого? Я се скрий!

102

100 до 101

преди 13 години

!01, китните околности на LA не са чиста оустиня. Е,не е изобилие от вода, но хората си прекарват вода от Колорадо, имат съвършени системи за капково напочване и е достатъчно залено. И чисто! Внесли са растения от къде ли не. Това е "страната на палмите и боровете", както е казал Киплинг за една друга страна. Там в едно университетско градче слушах "Тhe Fair of Sorochinsk", "The Nutbrеаker", "The Swan Lake", "The Door to Kiev". Интелигентните хора знаеха Достоевски, Толстой.Това е,тъпчо!

101

Анонимен

преди 13 години

голям мъж е горбачов, а путин е комплексирано джудже.

fallback