Снимка: БГНЕС
fallback

Международната терористична организация „Ал Кайда“ готви по Коледа терористични актове в градове в САЩ и Европа. Това съобщи на 16 декември CNN, като се позова на анонимен източник от американското правителсто.

Администрацията на САЩ е получила тази информация от властите в Ирак. По думите на източника на CNN за подготвяните терористични актове са информирали по време на разпит заловени бойци от „Ал Кайда“.

Става дума за нападения на камикадзета. Те били планирани за период от 20 декември до първите дни на януари.

Американските спецслужби не разполагат с друга информация, която да потвърждава намеренията на терористите. САЩ обаче препоръчват информацията на иракчаните да бъде приета насериозно, пише Lenta.ru.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Сиси

преди 13 години

били заловили членове от Ал Кайда-САЩ им продава оръжия и после атентати щяло да има.мръсната *** американците пак на чело на всичко.И ест,че ще има Ал КАйда.Докато ходят да търсят нефт,ще намират бомби.От всички страни на тази земя,"миличките"американчета решиха да се притекат на помощ на Иран,Ирак,Афганистан за да подобрят живота на хората там.абе оставете ги сами да се оправят с тираните.никой не им е искал помощта.Парите за войните можеха да отидат за страни,в които умират от глад и мизерия

4

йес

преди 13 години

В САЩ ще е по-удобно. Не закачайте Европа .

3

фанта

преди 13 години

Че ние пък какво сме ви виновни? Вие отдавна ни тероризирате нас поне българите? надойдоха навлеци от цял свят, взеха ни социалните, работата. И ттова е вече 21 години? И кога ще ни върнете 2 млрзд. дълг? Ама не на политиците да го давате, а да си го раздадем българите? Щото ние все губим заради игрите на кой ли не по света? Ако пращате нещо, дайте по някой долар насам да се облажа за коледата, щото с тая заплата, нема кеф, нема празник, нема лев!

fallback